Jeste li znali
- da naši proizvodi ne sadrže konzervanse;
- da tehnološkim postupkom konzerviranja nutritivna vrijednost ribe u potpunosti ostaje sačuvana;
- da je OMEGA-3 najjeftiniji lijek protiv srčanog udara i najveća medicinska inovacija posljednjih 20 godina;
- da jedna riblja konzerva osigurava: 50% proteina u odnosu na preporučene količine (RDA), 10% ukupne dnevne potrebe željeza, 40% dnevne potrebe kalcija, 20% dnevne potrebe za vitaminom D;
- da je meso ribe po svojoj strukturi dijetetska namirnica;
- da se konzumiranje ribljeg mesa preporučuje osobama koje žive i rade u uvjetima stresa, dojenčadi, maloj djeci i trudnicama;
- da je trajnost našeg proizvoda praktički neograničena.
U konzervama postoji mogućnost pojave prirodnih kristala struvita koji su bezopasni iako na prvi pogled podsjećaju na staklo. Struvit nastaje spajanjem prirodnih, normalnih sastojaka mesa svih morskih plodova nakon što se steriliziraju u konzervi. Ovi su kristali topljivi u slabim kiselinama i stoga će se lako otopiti u želucu; tijelo ih asimilira jednako lako kao mineralne tvari bilo koje hrane. Međutim ne isključuje se mogućnost mehaničkog oštećenja usne šupljine i gornjih probavnih organa.